قیمه نخود یزدی
از خورش های اصیل یزدی می توان به قیمه یزدی اشاره کرد، این نوع قیمه شباهت زیادی به قیمه بادمجان و انواع دیگر قیمه ها می باشد فقط با این تفاوت که در این خورش به جای لپه از نخود دو تکه شده استفاده می شود، از مواد تشکیل دهنده این غذذای خوشمزه ی یزدی می توان به گوشت قرمز، پیاز خردشده، لیموعمانی، سیب زمینی، دارچین، هل و زردچوبه اشاره کرد. در سفر به یزد می توانید این غذای سنتی را در رستوران های یزد سفارش داده و نوش جان کنید. بلیط هواپیما یزد مشهد را از سایت اس چارتر رزرو کنید.
کشک خیار یزدی
از غذاهای بسیار محبوب و پرطرفدار در یزد کشک خیار می باشد، این غذای خوشمزه و دلچسب مناسب برای روزهای گرم تابستان می باشد، از موادی که در این غذا استفاده می شود می توان به کشک، خیار، گردوی خرد شده، نعنا و کشمش اشاره کرد، برای تهیه این غذا ابتدا کشک ها را سابیده و با گردو ونعنا و کشمش و خیار رنده و یا خرد شده مخلوط وکمی آب خنک نیز به آن اضافه می کنیم.
تاس کباب یزدی
تاس کباب از غذاهای سنتی یزد می باشد، تاس کباب از ترکیب موادی نظیر سیب زمینی، پیاز، روغن، گوشت چرخ کرده یا گوشت قلیه شده گوسفندی، رب گوجه فرنگی و دارچین تهیه می شود. برای تهیه تاس کباب در ابتدا پیاز رابه همراه گوشت تف داده و بعد سیب زمینی و دارچین و رب را اضافه کرده و با کمی آب می گذاریم تا جا بیفتد. تاس کباب نیز از غذاهایی می باشد که در تمام مناطق و شهرهای ایران طبخ می شود.
آش شولی یزدی
آش شولی یزد از غذاهای خوشمزه و سنتی یزد که از موادی مانند: ماش پخته، اسفناج، چغند، شوید و گاه شلغم و کدو زرد تهیه می شود، در طبخ این آش می توان به جای ماش از نخود یا عدس و برگ چغندر نیز استفاده کرد. این موادی که گفته شد را در داخل قابلمه ای ریخته و به همراه آب می گذاریم پخته شود، بعد از پخته شدن بقیه مواد را مانند آرد گندم حل شده و پیاز داغ را به آن اضافه می کنیم و می توانید از سرکه انار یا انگور ویا رب انار برای طعم آن به ذائقه خود اضافه و میل نمایید.